BMW R NineT Scrambler

A consultar

Es VEN BMW R NineT Scrambler com nova. Moto com nova amb només 1.400 km.

Any 2022

1400 km

Manual

Benzina

Darrera

2 places

109 cv

Exterior Plata

Descripció

Es VEN BMW R NineT Scrambler com nova.

Moto com nova amb només 1.400 km.

Descobreix la rebeldia de BMW amb la R nineT Scrambler: una moto única, salvatge i harmònica. El seu motor Boxer refrigerat ofereix una potència òptima i un comportament excepcional a l’asfalt. Amb un disseny Scrambler distintiu, la personalització és clau, recolzada pel paquet d’accessoris Shadow II de l’Opció 719.

La forquilla telescòpica amb fuelles afegeix estil i protecció. Amb 116 Nm de par màxim a 6000 rpm, aquest motor compleix amb les normes europees d’emissions. Amb 820 mm d’altura de seient i 223 kg en buit, la R nineT Scrambler ofereix una experiència de conducció única i potent. Et sumes a la revolució sobre dues rodes?

En el mode Dirt dels modes de conducció Pro, afrontaràs rutes sense dificultats: en terrenys solts, s’activen els sistemes de regulació ASC i DTC per a una conducció dinàmica. Al mateix temps, la llum autoadaptable a les corbes millora la il·luminació de l’interior de les corbes amb una inclinació de 7° a 25°: allà on et dirigeixes, la llum ja està encesa.

Descobreix la millora en cada detall: ara amb el nostre taller propi, oferim revisions, manteniment i garanties especialitzades. Gaudeix de la confiança amb la nostra garantia de 12 mesos, en cas de no disposar de garantia oficial.
Aquest anunci no és vinculant, pot contenir errors.

—————-

Segueix-nos a les nostres xarxes socials:

@mlautomobils

Comparteix: